10 junio 2003

Hola,

Avui t’escric després d’haver passejat per la vila. He de reconèixer que la vitalitat de la gent que vivim al teu aixoplug, es veu mostrada cada vegada que es fa una activitat que mou la gent del carrer.

Avui al damunt, ha estat acompanyat d’un sol i una temperatura, que permetien fer els recorreguts amb parsimonia i aturant-te als aparadors i a les botigues.

Els carrers eren plens de gom a gom, amb jocs i activitats per la canalla, en les que fins i tot els grans ens hi quedavem encantats.

Fins i tot he tingut el plaer d’escoltar música d’altres contrades a la plaça de la vila, on m’he trobat amb d’altres coneguts i hem parlat de coses intrascendents... del temps, de l’ambient, de la música, ... i d’altres de més trascendents... de les eleccions, de l’immigració, dels pactes post-electorals,...

Es ben clar que disposes de molta vitalitat i ja tens pràctica en tot aixó de l’acolliment d’altres cultures i ser bresol de la solidaritat.

A vegades em quedo a la plaça de la vila a prendre un refresc a una de les terrasses amb parasols que hi ha al voltant. Aquesta vegada però, he decidit arribar-me fins la plaça de Cal Font, on també s’omplen a bessar totes les taules disposades a servir de lloc de paréntesi d’un passeig, o tan sols per observar la gent mentres prens una beguda.

Segueixo pensant però, que hauries de fer quelcom per mantenir be els carrers de la ciutat. Aquest passeig, l’he fet amb uns amics, amb un cotxet i una nena menuda que està a aquella edat de correr sense por cap allà on fixa la vista, sense veure res mes.

Trobar les teves boreres malmeses i amb forats, o esquerdades, o sense rampa per poder baixar o pujar el cotxet sense fer maniobres, no et deixa gaire be.

Hauries de demanar a aquells qui et governin des d’aquesta propera setmana, que facin quelcom per resoldre-ho. Els que han governat fins ara no ho han fet, i potser ha estat degut a que ningú els hi ha dit, o sia, que ja saps que et toca, reclamar-ho, fer-te escoltar.

Ah!, fes arribar a aquells que han organitzat totes aquestes activitats una forta abraçada.

Atentament,

No hay comentarios: