09 julio 2003

Hola Igualada,

Avui t’escric, tot compartint amb tú, la xafugor i el calor que arriba a fer aquests dies. Sembla mentida aquesta intensa i implacable onada de calor.

Pensa que a casa dormim amb les finestres obertes, i jo, concretament tinc tota la nit el ventilador enfocant-me. El deixo amb un temporitzador que limita el temps a tres quarts d’hora,, però quan es para, em desperto un altra cop.

Tremendo el calor.

Tot i així, aquest any n’he passat menys a l’Aerosport. He de reconèixer que el dia va acompanyar, i la veritat, es que varem poder veure al Castor Mantova fent de les seves, amb piruetes, recontrapieruetes, tirabuixons amunt, avall, esbalandrades, de panxa amunt, de panxa avall, i la veritat es que varem comentar alló de que aquest pilot, deu deixar-se l’estòmag a terra, perque volant , de fet, sembla que no en tingui. Impresionant.

També va ser bonic alló de l’esquadrilla, i de l’F-18. La veritat es que no penses en el per què són aquests avions, sinó cóm són. Alta tecnologia. Impresionen.

I les avionetes clàssiques. Per cert, moltes. També van desfilar per l’aire. I els helicòpters. I l’oferta de’escoles per pilots, i d’empreses técniques del sector aèri. I molta gent. Molta.

Ho tenen per aixó, molt ben organitzat. Vaig veure molts voluntàris amb una gorra groga. També hi habia desplegament dels Mossos, de la Guàrdia Civil, i de la Policia Municipal d’Igualada. Bombers, serveis de la Creu Roja, en fi, de tot el que fes falta.

Bé, com que cada any ens dediques dos esdeveniments importants de l’aire, ja estic pendent de cóm serà tot aixó dels globus aquest any. Confio que el bon temps t’acompanyi, perque la veritat es que es decepcionant anar a veure enlairar els globus, i que el temps no ho permeti.

Ah!, no em vull oblidar del volei-sorra. També es tot un esdeveniment que ja va lligat a la setmana de l’aire.

Ui! i l’Anòlia. Confio que també ens faci bon temps de nit.

De fet, no hi ha motiu per avorrir-se aquesta setmana.

Ah!, per cert, he vist que l’ajuntament ha posat uns tímids plànos de la ciutat a diversos punts estratègics. Ja va be aixó. Ara falta que hi hagi més indicacions, i els que no viuen aqui trobin els parkings i cóm sortir-se’n, i hi haurem guanyat molt.

Fins la propera. Cuida’t.

No hay comentarios: