04 octubre 2003

Hola,

Deus pensar que ara t’escric menys. Potser tens raó, però es que no sé com explicar-te tot alló que m’agrada de tú, i tot alló que no m’agrada.

Quan tu faries les coses d’una altra manera de com les fan aquells qui et governen (i em refereixo a tu com a ciutat), a vegades pots caure en la desqualificació sense pensar en altra cosa que els teus interessos (en aquest cas en els meus). Probablement a vegades hi ha part de tot aixó.

No vull que pensis però, que tot alló que t’explico en cadascuna de les cartes que t’escric, són fruit dels interessos de tan sols un dels teus conciutadans. No vull que pensis aixó, perque sino, tindràs una desenfocada visió d’alló que t’escric.

La majoria dels igualadins, els que hi vivim, o els que hi treballem, o els que hi passajem, o els que hi venen a comprar, o a vendre, patim les consequencies d’aquelles coses que no es fan be. Coses que tan sols pot arreglar qui et governa.

Tu ja saps que t’he parlat moltes vegades de la deixadesa dels carrers i de les boreres. No és un tema recurrent, sino que es un tema molt feixuc pel que sembla. Des de la darrera gran nevada (quan temps fa d’aixó?), molts carrers que “no tenien importància” van quedar plens de glaç. Glaç que es va trigar molt a treure. Un día s’hi van presentar unes excavadores petites, i van deixar aquests “carrers sense importància” malmesos, Encara no s’han arreglat.

Fa molt temps que els teus ciutadans reclamem que es faci una acció ben liderada i amb voluntat de servei a la ciutat, i s’arreglin les boreres d’una vegada. No tan sols les que estàn fetes malbé, sino arreglar també les que no estàn adaptades per minusvàlids.

Le grans obres, les que tots agrairem un dia o altra, no son res sense la feina de mantenir la ciutat.

Disculpe’m que estigui tan enfadat, però es que aixó ja es hòra que les autoritats ho tinguin en compte de veritat.

Atentament,

No hay comentarios: